Nya fotopaket!

 
Nu har jag utformat lite nya fotopaket. De olika paketen passar till barnfamiljen, studenten och brudparet. Här nedan presenterar jag två paket som passar till barnfamiljen. För att se samtliga fotopaket och mer info, gör ett besök på hemsidan! www.kirimoja.se
 
Gravid + nyfödd (45 min - 1 timme fotografering/fototillfälle)
Fotografering av er graviditet och sedan på den nya familjemedlemmen.
 
10 st högupplösta digitala bilder på CD-skiva
eller
2 st 30x40 cm förstoringar
6 st 13x18 cm förstoringar
 
Pris: 1.200:-
 
Bebis/barnfotografering + illustration
30 minuter fotografering
 
1 st 30x40 cm förstoring
1 st valfri illustration i storlek 30x40 cm
 
Pris: 700:-

Mer än porträtt.

Idag har jag fyllt min portfoliopärm med lite fler bilder. Det har inte funnits så många bilder i den, och de som fanns var enbart porträttbilder. Men eftersom jag faktiskt fotograferar förberedelser, vigslar, samt middagar också som bröllopsfotograf, så ville jag även fylla portfoliopärmen med lite sådana bilder. Nu tycker jag att jag har en bra mix med alla "moment" under en hel dags bröllopsfotografering! :)
 
Här är några av bilderna som fck göra porträttbilderna sällskap i portfoliopärmen. Vigsel, bröllopsgäster, och bordsdukning. Bilderna är från tre olika bröllop.
 

Foton från arkivet.

 
Dessa bilder är från Elisabeths och Fredriks bröllopsdag i juli 2011. Det är väldigt roligt att kika igenom tidigare fotograferingar, hitta foton och redigera de som inte fått den uppmärksamhet de förtjänar. Nu längtar jag jättemycket efter årets bröllopsfotograferingar! :)

Fotograferingar i Gävleborg

 
Jag är i vanliga fall en fotograf som är verksam i/kring Norrköping, men eftersom en stor del av min familj bor uppe i Hudiksvall (och Gävle) så kommer jag även att vistas där under några veckor i sommar (vilka veckor det blir är ännu inte helt bestämt).
Så är du, eller någon som du känner, på jakt efter en bröllopsfotograf (eller porträttfotograf för den delen), vill jag tipsa om att när jag ändå är på besök kan jag även passa på att fotografera er gävleborgare! :)
 
Vid intresse, hör av er till mig på telefon eller mail.
Kontaktinformation, priser och bilder hittar du på hemsidan: www.kirimoja.se

Provfotografering

I söndags träffade jag Malin och Johan, ett gulligt par som ska gifta sig om några helger. Jag ska fotografera deras bröllopsporträtt, och igår hade vi en liten provfotografering inför den. Det blev fina bilder, och jag riktigt längtar tills jag får fota paret i deras bröllopskläder!
 

Ettårsfotografering med Calle

I söndags fotade jag ettårsporträtt på min yngsta systerson Calle. Med sin stiliga outfit i sin härligt röda kalufs gjorde han succé som modell. :) Och idag fyller han sitt första år! Hipp hipp hurra hurra hurra hurra!
 
Här är några favoriter. :)
 

Student 2013!

 
Nu finns ett par fotopaket för studentfotografering uppe på hemsidan! Ska du, eller någon som du känner, ta studenten och vill ha vackra, glada och somriga porträtt  i studentmössa? Klicka HÄR och läs mer!

RSS 2.0