Påskiga erbjudanden!

 
Kuckeliku!
Nu är det påsk, och våren kikar fram allt mer! Det vill jag fira med ett erbjudande för foto, och ett för illustrationer.
 
Porträttfotografering
Boka en valfri porträttfotografering utomhus i den härliga vårsolen! Hundar, barn, gravidmagar... eller vad du än vill föreviga på bild. :) Fotograferingen genomförs någon gång under april eller maj månad.
 
Illustration, 30x40 cm
Varför inte pigga upp hemmet, efter vårstädningen, med något nytt på väggen? Välj ut en valfri illustration under kategorin "inredning" på min hemsida (länk dit hittar du HÄR) och beställ till ett nedsatt pris.
 
Har du frågor eller vill göra en bokning/beställning, maila:
kirimoja@legiomix.se
 
Dessa erbjudanden gäller t.o.m 1/4.

Rea på väggkalender!


Nu känns inte 2013 riktigt som en nyhet längre. Därför rear jag nu ut lagret på mina väggkalenderar, hela 50%. Omslagen på de kvarvarande kalendrarna är något skadade, men det ju ändå insidan som räknas. ;) Skämt åsido, kalendern fyller sin fulla funktion ändå.
 
Här hittar du mer information om kalendern ---> Kirimojas väggkalender
Skcika ett mail om du vill göra en beställning. Det finns under tio stycken kalenderar kvar, så först till kvarn!
 
kirimoja@legiomix.se

Figurer till Rädda Barnen

För ungefär ett år sedan gjorde jag ett illustrationsjobb för Rädda Barnen. De skulle ge ut en tidning där temat var kärlek. I tidningen ville de bland annat ha en sida med samlade citat från skolelever som pratade om vad just kärlek är. Jag fick i uppdrag att illustrera figurer som skulle likna skolungdomar som det senare skulle sättas pratbubblor och citat vid. (Jag har alltså gjort illustrationerna, inte skrivit text eller arbetat med layouten.)
Igår fick jag se hur reslutatet blev, himla roligt att se sina verk i en tryckt tidning! :) Tycker att resultatet blev bra, med tanke på att jag inte fick lägga ned så mycket tid på jobbet.
 

Familjen Tandborste

 
Det senaste tillskottet bland Kirimojas illustrationer - Familjen Tandborste.
Självklart anpassas både text och antalet tandborstar efter just DIN familj. :)
 
Vid intresse av beställning, maila:
kirimoja@legiomix.se

Portfoliopärmen

 
Jag har haft min fina stora portfoliopärm i några år nu, men det har inte blivit att jag använt den så mycket. Men nu den senaste tiden har jag fått flera anledningar till att ta fram den. Så det var dags att damma av den och fylla den med några favoritalster. Det är verkligen kul att ha en riktigt fin och rejäl portfoliopärm! :)

Nygammalt

Nu har jag uppdaterat bröllopsgalleriet på hemsidan med bilder från bröllop som jag fotat tidigare. När jag kikade igenom fotomapparna i datorn upptäckte jag flera favoriter som ännu inte hade fått den uppmärksamhet de förtjänar. Jätteroligt att arbeta med foton från förr! :)
Här nedan ser ni två favoriter från de "nygamla" bilderna som nu ligger uppe i galleiet. Ett från Jennie och Thors bröllop från 2010, när deras hund Mocka minsann också ville vara med på pusskalas men som inte fick. De två svart/vita bilderna är från Lisa och Marcus bröllop 2009. Jag har haft porträttbilden upplagd tidigare, fast nu har den fått en (tycker jag) bättre redigering.
 
Väkommen in till bröllopsgalleriet för att se fler bilder! :)
 

RSS 2.0