Himmel och Hav

Nyhet från Kirimoja - Himmel och Hav. Finns att beställa som poster, kort och canvas. :)
Maila mig på kirmoja@legiomix.se vid intresse!
 

Stadsliv och Lantliv

 
Två nya illustrationer - Stadsliv och Lantliv. De kommer att finnas på hemsidan inom kort att beställa i de flesta mått, som både kort, poster och canvas. Det går förstås även bra att beställa en redan nu, maila mig om du är intresserad. :)
 
kirimoja@legiomix.se

Kirimoja i Kungälv!

Innan jul fick jag en förfrågan av fotografen Maria Wingfors. Hon (och en till fotograf) skulle öppna en fotostudio i Kungälv och ville visa upp några av mina illustrationer där. Självklart fick dom det! Jag valde ut två av mina favoriterm skickade de på utskrift och skickade sedan vidare ner till Kungälv. Igår fick jag dessa bilder skickade till mig på studion. Så himla fint ställe! På bilden uppe till höger kan ni se mitt Släktträd, och på bilden under min Långhalsar. :)
 
Känslan av att ens få en sådan fråga, och att faktiskt få se sina verk uppställda så här är helt underbar! Tusen tack Maria! Ordet tacksamhet räcker nog inte till..
 
I och med dessa bilder blir jag inte direkt mindre sugen på att själv ha en studio/ateljé... hoppas och tror på att jag kommer ha något liknande snart. :)

Gravidfotografering

Här kommer fler bilder från gravidfotograferingen som jag hade i december tillsammans med min vän Linda. Den första bilden kan ni se igen HÄR.
Nu har inte Linda en kula till mage längre, för ungefär en månad sedan blev hon mamma till en liten kille! :)
 

Familjen Färg

Kirimojas senaste nyhet -  Familjen Färg! Kombinera din bild efter just hur DIN familj ser ut! :) Bilderna kan beställas som canvastavlor, papperskopior och kort. Priset varierar beroende på hur stor du vill ha din bild. Mejla mig på kirimoja@legiomix.se för att få prisuppgifter och berätta om dina önskemål.
 
Här nedan ser ni lite inspirationbilder. :)
 

RSS 2.0