Nöjd hund

 
Några foton från en av de fina hundarna som stod modeller framför min kamera i slutet av november förra året. Vädret var så himla fint den dagen så jag var väldigt nöjd! Och visst ser det ut som om golden retrievern Charlie också var rätt nöjd med solskenet? :)

Sara & Burzo 20140104

Ett litet urval från bröllopsfotograferingen jag hade med Sara och Burzo, som gifte sig den första helgen på det nya året. Ute var det rena rama höstvädret, men vi fick vara inne i ett fint uterum i en herrgård istället. Jättesnällt! De hade dock inte städat bort julpyntet än, så vi fick flytta undan lite tomtar och stjärnor som vi inte var så sugna på att få med på bilderna. Ett stort plus var att fönstren var dekorerade med konstsnö, så vi fick lite vintriga bilder ändå! :)
 

Oppan Gangnam style!

Sitter för tillfället och arbetar med foton från ett bröllopsjobb som jag gjorde i maj-13. Hittade bland annat dessa charmiga bilder från porträttfotograferingen med brudparet. :) Jag märkte att paret hade blivit så där härligt avslappnade och lite lekfulla under fotograferingen, så efter en hel del klassiska poser så föreslog jag att de skulle dansa lite gangnam style. Sagt och gjort, de dansade och jag "sjöng" och fotade. :P Tack för detta minne härliga Madelene och Martin!
 

I herrgårdsmiljö

Idag har jag fotat årets första brudpar, strax utanför Uppsala. Vädret var inte på topp, massa regn och ingen snö. Typiskt. Men, dåligt väder får ju inte hindra en bröllopsfotograf. Så jag packade ner finparaplyerna till brudparet och klädde in min kamera i en plastpåse. Laddad för att få fina bilder ändå. :) Väl framme på fotoplatsen hade regnet avtagit nästan helt, men på grund av den ovintriga (och tråkiga) miljön så fick vi vara inne i en herrgård och fota istället. Snäll herrgårdspersonal! Det blev en inomhusfotografering alltså, inte vad jag är van vid men det gick finfint ändå.
 
Här är en tjuvkik på paret som sa ja till varandra idag. :)
 

RSS 2.0