Bröllopsfotografering - juli 2010

Innan jag startade den här bloggen hade jag hunnit fotografera en hel del bröllop, och de har jag inte visat upp just här. Så nu har jag grävt i mitt bildarkiv och givit ett cirka sex år gammalt fotojobb lite ny kärlek. Lite kul att titta tillbaka. :) Just den här fotograferingen minns jag som mysig och avslappnad i en fin skogsmiljö vid sjön där brudparet bodde. Och deras hundar som gärna ville vara med på ett hörn. :)
 

Provfotografering 20160406


Träff med blivande brudpar

Idag har jag träffat ett härligt glatt par som ska gifta sig om ett par månader. Jag ska föreviga deras stora dag så vi pratade om den kommande bröllopsfotograferingen och sen gick vi ut i fina vårsolen och hade en liten provfotografering. Här är en liten sneak peak. Fler bilder kommer sen! :)
 

Kirimoja på Instagram

 
Nu har Kirimoja ett alldeles eget Instagram-konto! Här kommer jag lägga upp lite av varje som handlar om mitt företag. Har du Instagram och vill följa mig och Kiri där så sök upp oss (användarnamn: kirimoja) och klicka på följ! :)

Tillbaka på jobbet!

Efter en tokhärlig tid som föräldraledig på heltid ska jag nu börja fördela min vakna tid, inte endast åt min son, utan även åt företaget igen. :) Möten väntar med brudpar som vill ha med mig och min kamera på deras stora dagar, mail ska skickas, teckningar ska illustreras och foton redigeras. Kul att damma av skrivbordet igen! ;) Och det bästa av allt - jag kan pausa i jobbet då och då för att vara med min lilla hejarklack och samla ny energi. Förmånen med att ha kontoret hemma och vara egenföretagre helt klart!
 
I och med detta kommer den här bloggen livas upp lite också. Bland annat har jag tänkt lägga upp bröllopsbilder från bröllop jag fotade innan jag startade den här bloggen, som jag alltså inte visat här. Hoppas ni tycker det ska bli kul.
 
Nu kör vi! :D

RSS 2.0