Kroatien

En samling resebilder som jag fotograferade i maj, under min vistelse i Kroatien. Underbar miljö med höga berg och djupa dalar, vita stenstränder och turkost klart vatten!
 

Uppdaterade gallerier

Nu har jag uppdaterat alla mina gallerier på hemsidan, och då menar jag ALLA. Bröllop, porträtt, övrigt och illustrationer. Välkomna in och kika! :)
 
www.kirimoja.se
 
 

Madelene & Martin 20130511

Nu har jag plockat ihop ett utplock av en hel drös med foton från Madelenes och Martins bröllopsdag! Det är så himla roligt att fotografera halv -och heldagsbröllop, dokumenterna brudkläder, gäster, vigsel, mingel, festlokal... ja, det mesta man kan tänka sig att få se på ett bröllop! :)
Här är som sagt några (?) foton från deras dag, hoppas ni gillar dom! :)
 

Norrköping in Kirimoja style

 
Här är den då, det färdiga resultatet av min illustrationstolkning av Norrköping! Den tog mycket längre tid att färdigställa än vad som först var tänkt. Arbetet har fått komma lite i kläm bland bröllopsfotogarferingarna. Men nu så är den som sagt klar! :)
Jag var länge tveksam om jag någonsin skulle bli nöjd med den här illustrationen, men när de sista detaljerna kom på plats gick jag från tveksam till nöjd. Detaljer är bra! :) Platserna som finns med i bilden var mer eller mindre självklara att ha med, många av dem är väldigt karaktäristiska för staden. Jag fick med flera delar av Norrköping än jag först planerat, vilket var bra. På bilden syns alltså (i stora drag) Himmelstalund, Bergsbron, Strömmen, Strykjärnet, och stadkärnan med en spårvagn, rådhuset och Södra promenaden. Hoppas ni som varit i Norrköping kan relatera till staden någotsonär, och att ni som inte varit i Norrköping någon gång känner att ni skulle vilja göra ett besök. :)
 
Min favoritdetalj i bilden är nog spårvagnen med passagerarna i. :) Nu vore det väldigt roligt att få veta: Vad gillar DU mest i bilden?

M&M´s

I mitten av maj fotograferade jag brudparet Martin och Madelene. De var klädda helt i vitt, hade ett glatt humör och utstrålade massvis av kärlek till varandra. Det är så underbart att jobba som bröllopsfotograf i sådana stunder, glädjen smittar liksom av sig. :) Här är några smakprov från deras dag!
 

RSS 2.0