Bröllop 2014

Bokningar och förfrågningar har börjat komma om bröllopsfotograferingar för 2014 från blivande brudpar. Jättekul! :) Se till att vara ute i god tid för att säkra just ert datum!
 
Elin och Pierre, 2013-09-14
 

KALASFOTOGRAF

I Västerås finns företaget Alfred & Alva Barnvaktsförmedling som drivs av Karin. Hon erbjuder, förutom barnpassning, även partyhöjning till barnkalas.

När jag läste om Karins verksamhet tänkte jag att hennes kunder kanske även skulle vara intresserade av att få kalaset förevigat på bild. Det finns så himla mycket på ett barnkalas som man vill minnas, dekorationerna, tårtan, vilka som var där, vad som hände, och framförallt hur födelsedagsbarnet såg ut. Då är det ju perfekt att ha med en kalasfotograf! Karin tyckte också att det var en bra idé, så numera har vi ett samarbete. Kalaskul! ;)
 
Planerar du ett barnkalas i Enköpings/Västeråstrakten och vill ha underhållning i form av en skojig figur och ansiktsmålning, så kika in till Karins hemsida och läs mer vettja!
Här nedan kan du se mitt kalaserbjudande på fotografering. Maila eller ring gärna mig för mer information och få svar på dina eventuella frågor. Möjlighet till andra paketlösningar finns också.
 
Välkommen! :)
 

Möte i Västerås

Idag har jag spenderat min förmiddag i Västerås (för första gången). Där har jag haft ett trevligt, givande och gott möte på ett fik. Värre kan man ju ha det! :) Info om vad det var för möte och vad det gav kommer senare.
 
Två sunkiga mobilbilder från Västerås stad idag.
 

Fånga färgexplosionen!

Just nu är det så otroligt vackert utomhus! Träden riktigt lyser röda, gula och gröna i olika nyanser. Eftersom det inte kommer se ut så här länge till vill jag härmed ge er ett tips. När ni går ut, ta med er kameran och fota det vackra runtomkring dig!!
När sedan löven ligger bruna på marken och regnet piskar mot fönsterrutan, titta på fotografierna som du tar nu i dagarna och låt dem påminna dig om att hösten faktiskt kan vara väldigt vacker också. :)
 
Min Canon fick följa med mig ut på promenad idag. Så här vackert är det hos mig just nu!
 

På skrivbordet

I och med flytten så har jag numera ett arbetsrum. Förut har jag suttit och arbetat i ett hörn i en del av ett rum. Det här är helt klart en stor förbättring och skillnad!
Jag har inte kommit i ordning helt än, så nu är inte rummet så fint, men det ska bli! När jag ändå skrev ut lite grejer till en kund idag så passade jag även på att skriva ut en liten bild till mig själv. Jag ramade in den i en liten ram och nu står den på skrivbordet. Genast så blev det ännu roligare att jobba! :)
 
Illustrationen finns att köpa på www.kirimoja.se.
 

Erbjudande från en nyinflyttad fotograf

Nu har jag och företaget flyttat till Enköping. Nu är jag riktigt sugen på att upptäcka nya fotoplatser här, samt lära känna nya kunder! Därför har jag ett erbjudande på porträttfotografering som gäller fram t.o.m. den 20/10. Så om du bor i, eller kring, Enköping och vill ha vackra höstfoton på dig själv, ditt barn eller kanske ditt husdjur, ta chansen! :)
 
Det vore väldigt roligt att träffa er, stora som små, djur som människor.
 För fotograferingar utanför Enköpings centrum tillkommer milersättning.

RSS 2.0