Hundfotografering, drop-in!

 
I samarbete med Tarja som driver Lyckliga hunden (hemsida) kommer jag att erbjuda hundfotografering! Lördagen den 30/11 kommer jag att finnas på plats hemma hos Tarja (på landsbygden strax utanför Enköping) och ha drop-in fotografering från klockan 11:00-14:00! För 300:- får man en fotografering i cirka 10 minuter och en förstoring i 20x30 cm. Perfekt julklapp!
 
Ska bli riktigt roligt att möta glada hundägare, deras hundar och förhoppningsvis fint väder nu på lördag! :)
 
Här är några fler bilder från fredagens fotografering, när Tarjas hundar stod modeller.
 

Fyrbenta modeller

Idag hälsade jag och kameran på Tarja och hennes tre fyrbenta vänner, Ludde, Moa och Hamlet! Jag hade en roligt fotostund tillsammans med dem, och hundarna var både riktigt fina, snälla, och goa! Tarja är egenföretagare och jobbar med just hundar, och hon och jag har smitt lite roliga planer ihop. Mer om det nästa vecka och dessutom fler foton från dagens fotografering! :)
 
Här är en tjuvtitt på busiga Hamlet.
 

Kirimojas julerbjudanden 2013!

 
 

 

* Rabatt på illustrationer *

 

25% rabatt på Kirimojas illustrationer

 

Information

För att er beställning ska bli klar och levererad till er innan julafton bör beställningen inkomma senast den 12 december. För beställning av personlig illustration är sista beställningsdag den 9 december.


Prislista - illustrationer

Till www.kirimoja.se

 

 
 
---------------------------------------------------------------
 

*Personliga julkort*

Pris: 400:-

 

Fotografering i cirka 30 minuter

En bild från fotograferingen med tillhörande text

10 st 10x15 cm enkla kort med kuvert, därefter 15:-/styck

 

Information

För att ni ska hinna få era kort i tid bör fotograferingen ske senast den 9 december. Val av bild till kortet måste då göras omgående av kund efter fotograferingen.

 

 

---------------------------------------------------------------

 

* Porträttfotografering *

Pris: 500:-

 

Fotografering i cirka 30 min

5 st digitala högupplösta bilder

eller

1 st 13x18 cm förstoring

2 st 20x30 cm förstoringar

 

Information

För att bilderna ska bli klara och levererade innan julafton behöver fotograferingen genomföras senast den 11 december. Bildbeställningen måste då göras omgående av kund efter fotograferingen.

 

 

---------------------------------------------------------------

 

* Presentkort *

 

Du kan alltid ge bort ett presentkort som gäller för tjänster och produkter hos Kirimoja i ett år. Du väljer själv om presentkortet ska motsvara en valfri summa eller produkt/tjänst. För att du ska hinna få presentkortet innan julafton behöver du göra din beställning senast den 18 december.

 

---------------------------------------------------------------

 

Allmän information om Kirimojas julerbjudanden: 

 

- Vid beställning av något av ovanstående erbjudande skickar jag även med fyra stycken Kirimoja-illustrerade julkort utan extra kostnad. :)

 

- Beräkning av leveransdatum är baserat på 1-2 dagars levenarstid hos Posten. Då jag tyvärr inte kan garantera Postens levenastider så rekommenderar jag er att vara ute i god tid med era beställningar och bokningar.

 

- För fotograferingar utanför Enköping tillkommer milersättning med 25:-/mil.

 

- Fraktkostnad tillkommer för samtliga beställningar.

 

- Kirimojas julerbjudanden kan inte kombineras med andra erbjudanden.

 

- Kirimojas julerbjudanden gäller t.o.m. 18/12 2013.

 

- Först till kvarn! Om jag får mycket att göra kan jag tyvärr behöva meddela att er beställning inte hinner fram innan Tomten anländer.

 

 

Välkommen att göra din bokning, beställning, eller ställa dina frågor!

Hemsida: www.kirimoja.se (LÄNK)

Mail: [email protected]

Tel: 070-233 45 86


Elin & Pierre 20130914

I september fotograferade jag Elin och Pierre utanför Linköping på deras bröllopsdag. Vi hade en mycket rolig och glad fotostund mitt i sensommargrönskan, och senare var jag även med på deras vigsel i kyrkan och fotade. Paret väntar även på en liten familjemedlem som kommer snart. Jag önskar Pierre och Elin all lycka med både äktenskap och föräldraliv! :)
 
Här är några av mina favoritfoton som Elin och Pierre valde.
 
 
Vill ni ha mig som er bröllopsfotograf och ska gifta er 2014 i till exempel Enköping, Västerås, Uppsala eller därikring? Kom ihåg att se till att boka ert datum i tid! :)
Prislista, referenser och mer information hittar ni på hemsidan: www.kirimoja.se

Nyhet - 123

Klicka på minibilden om du vill se illustrationen större.
 
Den här illustrationen har jag bakat ihop idag. En härlig kombo av glada färger, söta djur och dessutom en gnutta pedagogik. :) Finns att beställa på fotopapper, canvas eller som poster. Kanske en bra julklapp?
 
Illustrationen är ett bevis på att återvinning är en bra grej. De allra flesta djuren som finns på den är sådana jag ritat tidigare i andra projekt. Kul att se dem i ett nytt sammanhang. :)
 
Här hittar du ----> Prislistan

Undersökning!

Hör upp alla Kirimoja-vänner! Jag behöver era åsikter.
 
Först och främst vill jag meddela att någon Kirimoja-illustrerad årskalender kommer inte finnas att köpa för nästa år. Den huvudsakliga anledningen är att jag inte haft tid att göra någon på grund av annat jobb. Det är väldigt roligt att vara sysselsatt med jobb, men såklart även tråkigt att något man tänkt göra inte blir av. Så är det ibland.
 
Men! Inför ett nytt år så har jag planer att utöka företaget ytterligare. Jag skulle därför vilja ha en liten marknadsundersökning och ställa följande fråga till er:
 
Vad vill du att Kirimoja ska erbjuda som inte redan finns?
 
Det kan till exempel vara en specifik produkt med illustrationer på (tapeter, skrivblock, väskor, muggar...), tävlingar och utlottningar, fler fotopaket och fotoprodukter... you name it!
 
Om du har någon idé, berätta gärna den för mig. Du kan antingen skriva här på bloggen, på Facebook, eller skicka ett mail till [email protected].
 
Tack på förhand! ♥
 

God morgon

 
Idag började min arbetsdag på ett lite annorlunda sätt. Istället för att sitta i mitt eget kök och äta frukost så gick jag upp (mycket tidigare än jag brukar), duschade, gjorde mig iordning, och åkte iväg till ett så kallat frukostmingel för egna företagare. Det är ett event som äger rum i Enköping en gång i måndaen (tror jag). Som nyinflyttad och ensamvargen jag lätt blir i mitt jobb var jag såklart nyfiken på vad det var för något. :)
 
Summan av kardemumman var att det positiva den goda frukosten, se lite folk och att jag kom upp från sängen tidigt. Annars vette tusan. De andra som var där verkade mest vara från större företag som hade anställda, och där var jag med min lilla business, hihi. :)
Försvarsmakten var bland annat där och var morgonens värdar. De pratade exempelvis om att vi företagare skulle kunna anlita en soldat till företaget... vad tycker ni, ska Kirimoja ha en soldat? ;)

RSS 2.0