Alla hjärtans dag-erbjudande!

Snart är det Alla hjärtans dag, och du kanske vill ge bort en present till någon som du tycker om? Eller kanske du vill ha foton på dig och din partner, ditt husdjur, dina barn eller kanske din älskade mormor? För 700:- erbjuder jag en fotografering tillsammans med mig, sedan väljer du fem stycken högupplösta digitala bilder från vår fotografering. Erbjudandet gäller t.o.m. den 14e februari, men själva fotograferingen kan bokas och genomföras när som helst under 2013. :)
 
Vill du veta mer eller ta del av erbjudandet? Skicka iväg ett mejl till [email protected].

Barndopsporträtt

Här nedan ser ni några bilder från lille Teodors dopdag. Han döptes samma dag som hans föräldrar gifte sig, så jag var bröllops/dopfotograf. Vi tog porträtten bland de härliga höstlöven i oktober 2012.
 

Kirimoja tolkar

Här nedan är tre stycken illustrationer som jag har gjort idag. Jag har utgått från två kända sagor samt en dikt, varje illustration har tagit olika tid att göra. Lämna gärna en kommentar om vad du tycker om bilderna! Passa då även på att gissa vilken bild som du tror har tagit längst, respektive kortast tid att göra vettja. :)
 

Doppresenter med mera

Känner du någon liten krabat som nyligen kommit till världen, ska du på dop, eller kanske ett barnkalas? Kirimoja har presenttips som kanske kan vara av intresse. :)
 
- Bebisfotografering
- Födelsetavla
- Släktträd
- Personlig illustration
 
Du kan läsa mer om produkterna på www.kirimoja.se
 
Kontakta mig om du vill göra en beställning, har funderingar, eller har egna önskemål på något du skulle vilja ge bort! :)
 
Mail: [email protected]

De fyra årstiderna

Höra fåglarna sjunga ut våren medan ni säger ja till varandra? Ta era porträtt i ett grönt gräs? Krama om varandra i en härlig vinterkyla och bli rosiga om kinderna? Eller kanske kyssa varandra bland höstlöven?
 
Ett bröllop är precis lika fint och kärleksfyllt, oavsett årstid! Vad föredrar du? :)
 
 

Förberedelser, vigsel och porträtt

Att avsätta ett par timmar för att spendera en härlig stund tillsammans med ett brudpar för en porträttfotografering, eller att tassa runt och fotografera under en hel dag? Det kvittar vilket! Att vara bröllopsfotograf är bland det roligaste som finns, enligt mig! :)
 
Sommaren 2012 hade jag en del heldagsfotograferingar. Bland annat var jag med och dokumenterade när Linda och Eriks gifte sig. Sådana här typer av fotograferingar resulterar inte helt oväntat i många bilder. :) Här nedan kan ni se en del av dem, tre stycken tidpunkter från deras underbara bröllopsdag!
 
Innan vigseln
 
 
Vigseln
 
 
Porträttbilder
 
 
Går kanske just du och din partner i giftastankar nu? Ska ni gifta er i eller kring Norrköping och gillar mina bilder? Tveka inte att höra av er! Jag har även till viss del möjlighet att även boka in fotograferingar i både Gästrikland och Hälsingland. Jag kan anlitas allt från cirka 1,5 timme upp till en hel dag. Kontakta mig för mer informaton om ni är nyfikna och vill veta mer! :)
 

Fotograf Maria Wingfors

 
Tre stycken illustrationer, beställnigar från Fotograf Maria Wingfors. Uppdraget var att illustrera Maria som hon skulle ha som ett komplement till sin logotyp. Jag fick några direktiv om vad hon ville skulle finnas med, men resten fick jag fria händer till. Maria blev nöjd med samtliga resultat. Hon kände snabbt igen sig själv, såtendes med kameran i handen, iklädd röd tröja och ett par jeans. Men så kom kylan och hon ville ha något mer passande för årstiden, sagt och gjort. En kappa, ett par stövlar och en basker åkte på. Sedan kom en tredje beställning av en Maria som ville vara mer "in action". Dessa beställningar var väldigt roliga att göra!

Bilder från ett bibliotek

Exteriör/interiörbilder från ett bibliotek. Bilderna är tagna sensommaren 2012.
 

Mästerkatten i Louboutinstövlar

Illustrationer som jag gjorde för ett par år sedan. Bilderna gjordes för ett projektarbete, en modifierad musiksaga av klassikern Mästerkatten i stövlar. Ovanför ser ni några av karaktärerna - katten Miss Miriam, pojken Jens-Henry, och entreprenören Edward Löfenhjärta.

Linda och magen

 
I december åkte jag till Stockholm för att träffa min vän Linda. Men vi skulle inte enbart träffas för att prata om allt och ingenting så tiden rusar iväg (som vi brukar göra). Jag skulle nämligen även fotografera henne och hennes fina gravidmage!
När Linda fyllde år, några dagar innan fotograferingen, så fick hon just en gravidfotografering tillsammans med mig av sin pojkvän i present. Himlans skojig present tycker jag! :) Minst lika skojigt är det att den verkade bli uppskattad också!
 
Vi gick runt i ett parkliknande område i närheten av deras bostad och tog porträtten. Det var inte allt för kallt den här dagen heller, så jag behövde inte känna mig så himla elak när jag bad Linda ta av sig sin värmande jacka när bilderna skulle tas. ;) Men Linda var en mycket bra modell, hon var förberedd på att bli regisserad, och hon klagade inte en endaste gång. Efter fotograferingen gick vi inomhus och pratade bort resten av dagen. ;)
 
Jag fick många favoriter från vår fotografering, sånt är så himla kul! Jag hade gjort i ordning ett stort kollage med massor av bilder som jag tänkte visa upp här, men valde istället att bara visa en nu. Vissa bilder kommer inte till sin rätt när de visas upp bland andra. Så det får bli i lite olika omgångar jag visar upp porträtten, om ni vill se fler? :)

Kortmallar

I slutet av förra året fick jag ett par illustrationsbeställningar av Fotograf Maria Wingfors. Hon ville ha digitala kortmallar som hon sedan kunde komplettera med sina egna foton. De ljusgråa fälten är alltså plats för ett foto, som placeras in via datorn, och sedan är kortet klart för att skrivas ut. Maria ville att jag skulle göra en mall för kalasinbjudningar, och en mer neutral. Sagt och gjort, så här blev resultatet! :)
 
 
 

Gloapor m.fl.

Illustrationer som blivit inramde och som idag pryder varsitt barnrum. :)
 
Fårskallar - 2008
Lysmaskar - 2008
Vägsniglar - 2009
Gloapor - 2012

Kirimojas blogg!

Hej!

 

Kirimoja - foto & illustration är ett företag som erbjuder det mesta inom just foto och illustration. Jag som äger företaget heter Emma, och har varit egenföretagare sedan 2009.

 

Kirimoja har en hemsida sedan uppstart, men jag har länge känt ett behov av att även ha en företagsblogg. Här kan jag nu visa upp fler bilder från mina fotograferingar, och även lite bakom kulisserna. :) Kirimojas hemsida hittar du på www.kirimoja.se.

 

Välkommen hit!


RSS 2.0