Sneak peak

Förutom alla fotograferingsjobb så arbetar jag även med illustrationer nu om dagarna. Bland annat en som ska bli en poster, och motivet är min tolkning av min nuvarande bostadsort Norrköping. Arbetet med denna illustration har blivit långdraget, jag har aldrig blivit nöjd och börjat om. Så är det med vissa jobb. Ibland får det ta lite extra tid för att man i slutändan ska känna sig riktigt nöjd med resultatet.
 
Men nu börjar faktiskt illustrationen att ta form och jag börjar se ett slut! Här får ni en liten sneak peak, självklart måste en gul spårvagn finnas med! :)

Tillbaka.

 
Hej alla! Nu är jag hemma igen efter en veckas semester i vackra Kroatien! Så nu svarar jag både på mail och i telefonen som vanligt. :)
 

Bortrest v.21

 
Jag kommer alltså resa bort nu på lördag och är borta till nästa söndag. Så som meddelandet säger, släng iväg ett mail om ni vill komma i kontakt med mig! :)

Brudpar med flera

Här är några fler foton från Malin och Johans bröllopsdag! Efter att jag fotat brudparet så kom även deras syskon och gjorde oss sällskap. Och som vid alla mina bröllopsfotograferingar så fick modellerna snällt ställa upp på en sko-bild. :)
 

Gårdagens bröllopsfotografering

 
Ett par anonyma detaljbilder från bröllopet som jag fotograferade igår. Underbart vackert brudpar i en underbar miljö! Det kan ju inte bli så mycket bättre. Färgtemat gick i vitt, så det var ju en himlans tur att min bil är vit (bortsett från lite rostfläckar) så jag passade in! ;)
 
Nu har jag en hel drös med bilder att ta tag i som lagts över i datorn. Har mycket jobb framför mig, men väldigt roligt sådant! :)

Malin & Johan

 
Här är de första porträttbilderna från min fotografering tillsammans med fina Malin och Johan som gifte sig i lördags. :)

Ringar och bukett

I lördags fotograferade jag fina Malin och Johan som gifte sig! Alla var glada och vädret var fint. :) Här nedan är ett par foton från fotograferingen. Fler bilder kommer dyka upp senare!
 

RSS 2.0