On the road

Under veckorna 29-32 kommer jag att vara ute på äventyr runtom i Sverige, men kommer fortfarande finnas tillgänglig att kontakta. Du kan både skicka ett mail eller ringa, men vill du få kontakt med mig snabbt så är mobilen det bästa sättet. Så hoppas jag att både batteri och mottagning ska finnas. :) Om jag inte skulle svara, lämna ett meddelande så ringer jag upp så fort jag har möjlighet.
 

Thomas & Emma 20130706

Här är en samling foton från den varma julidagen då jag fotade Thomas och Emma när de gifte sig. Jag behövde inte ge så mycket instruktioner om vad dom skulle göra, deras sprudlande glädje och kärlek till varandra skötte det jobbet! Ett så himla gulligt och glatt par, tack för att fick fota er! :)
 
 

Två hundar

Två stycken hundar som jag illustrerat till en flyer. Funderar på vad de ser ut att heta...
Några förslag? :)

Bröllopsfotografering vid Västra Husby

 
Igår fotograferade jag detta vackra brudpar vid Västra Husby kyrka! Förutom att brudparet var något sena så gick allt toppen! Trots förseningen blev det ändå några bilder tagna. :)
 
I väntan på att Thomas och Emma skulle dyka upp hade jag diverse djurincidenter... Först råkade jag trampa sönder en stor snigel, Splash! Usch, vilket dåligt samvete jag fick. Och efter en stund flög en geting in i mitt hår. Jag viftade och grejade med håret, men den satt kvar och surrade. Troligtvis var nog getingen lika irriterad på mig som jag var på den. I ren panik tog jag ut flätan som jag hade och skakade allt jag kunde på håret, då kom den till slut loss! Detta var så klart tvunget att hända precis när ett sällskap som varit på dop i kyrkan kom ut... som tur var befann jag mig bakom en stor buske så jag tror inte att jag bjöd på någon underhållning. Aja, livet som bröllopsfotograf kan bjuda på en hel del överraskningar ibland. ;)

Rekat fotoplats

Idag har jag varit ute och kört med bilen, till ett ställe där jag ska fota ett brudpar nu på lördag. Där fanns bland annat en kyrka, ängar, klippor och en underbar skog... jag tror helt säkert att det kommer bli fina bilder! :) Nu återstår det att se om vädret kommer bjuda på sol, moln eller regn. Hur som helst, jag ser verkligen fram emot att fota på samma plats igen, fast då med ett vackert brudpar! :)
 

RSS 2.0