Studentfotografering

Min fina kusin Felicia tog studenten i början av juni i år. Jag fick äran att agera hennes fotograf i kombination med att vara gäst. :) Så himla kul att få fotografera henne (och dessutom ta lite syskonbilder på henne med min andra kusin)! Sist jag fotade dessa filurer var en sisodär sju år sedan, då var de två barn. Lite skillnad. :)
 
Stort grattis till din student Felicia! Lycka till i framtiden! ♥
 
 

Ett axplock av Island.

Jag har länge drömt om att resa till Island. Det är något som jag inte riktigt har kunnat sätta fingret på varför jag vill just dit egentligen, men så är det ibland. Så när jag fyllde trettio i mars fick jag en resa just dit! Jag reste dit i mitten av april tillsammans med min man och vår son (med kameran i högsta hugg såklart) och med rätt så höga förväntningar. Eller snarare förhoppningar om att det skulle vara just så där som jag hade föreställt mig.
 
Och jag skulle inte bli besviken. Vilket land! Det var precis som att befinna sig i ett sagoland, miljön var så overklig på något sätt. Alla mäktiga berg, vattenfall, geisrar osv. En dag strosade vi runt i Reykjavik och lade märke till hur tyst, lugnt och skönt det var att gå runt där trots att vi var i en huvudstad mitt på dagen. Helt otroligt. Jag blev helt fäst vid det här landet och då hann vi bara se en liten gnutta av det.
 
När vi reste hem från Island igen fick jag svar på två frågor. Vill jag åka tillbaka? JA. Vet jag nu varför jag drömt om att få åka dit så länge? JA.
 
Här är några bilder som jag fotade på den underbara resan. Som alltid är det mäktigare att se miljön i verkligheten än på bild tycker jag... Så ett tips, åk dit! :)
 
 

RSS 2.0