Ulf & Maria 20130817

Här är en samling bilder från Fredgagården, när Ulf och Maria firade sitt fina bröllop! Det kom några droppar regn under tiden vi fotade porträtt, men sedan var det uppehåll resten av dagen. Parets vigsel hölls ute vid vattnet, mysfaktorn var väldigt hög när vi stod och lyssnade på både vacker sång, parets "ja" till varandra, samt ljudet från vattnet. Jag var även med en stund under middagen, där det bjöds både på skratt och tårar när tal och lekar hölls mellan måltiderna. :)
 
Tack så mycket Ulf och Maria för att jag fick vara med och dokumentera er dag!
 
 
 
 

Bilder i tidningen.

Det är en speciell känsla att se sina bilder i publika sammanhang, som i tidningar till exempel. Den senaste tiden har de två bilderna här ovanför synts i en av Norrköpings dagstidningar. Väldigt kul att se! :)

Med grenar och löv som tak.

 
En bild från gårdagens bröllop ute på vackra Fredgagården! Ulf och Maria är ett himla gulligt par, och deras bröllopsdag blev väldigt fin tycker jag. Vi tog några av porträtten mitt i en explosion av grönskande stora träd, vi hade de stora grenarna som tak. Både mysigt och väldigt vackert! :)

Påbörjat illustrationsarbete

 
Jag tyckte att det var så roligt att göra en kalender förra året. Att tänka ut och göra tolv stycken illustrationer som tillsammans bildade en årskalender, och nu har jag tagit de första penseldragen till en kalender för nästa år! :) Årets tema kanske man kan säga är djur, det blir det inte nästa år!
 
Mer får ni se senare.
Trevlig helg!

Färg eller inte?

 
Här ser ni en av mina favoritbilder från ett av sommarens bröllop som jag fått äran att fånga på bild. Jag tycker att bilden verkligen utstrålar kärlek, ömhet och värme (så som stämningen var när bilden togs). Jag har svårt att bestäma mig för vilken version som jag gillar mest av dessa, men de härliga sommarfärgerna överväger nog liiite mer ändå. :)
 
Vilken gillar ni mest, den svartvita eller den i färg?

På plats igen!

Hej alla!
Jag hoppas att ni haft en underbar sommar, och inte tycker att det känns allt för tungt att det sakta börjar gå mot höst. Själv är jag en person som gillar när hösten kommer, det är ju en period när man lyser upp mörkret med levande ljus, och när naturen bjuder på så otroligt vackra färger!
 
Min sommar har bjudit på en två veckor lång Sverigeresa där mitt hem varit ett tält, och solen skinit varevigaste dag, underbart! Jag har även gjort ett långbesök uppe hos föräldrarna i Hudiksvall. En mix som jag känner mig väldigt nöjd med! :)
 
Jag har så klart även fotograferat vackra brudpar emellanåt, och fler väntar! :) Här bjuder jag på ett par foton från en fotografering som jag hade med ett väldigt gulligt brudpar i mitten av juli.
 

RSS 2.0