Kärlek i lila.

 
I lördags fotograferade jag ett vackert brudpar som ni kan skymta här ovanför. De var så vackra med sina lila detaljer i den gröna naturen!

Nyheter gällande flytt och prislistor!

I månadsskiftet september/oktober kommer jag, och så även mitt företag, att flytta från Norrköping till Enköping. Detta innebär dock inte att du som bor på annan ort än Enköping inte kommer att kunna boka mig som fotograf. Jag reser väldigt gärna för fotouppdrag! Det skulle vara toppen att fortsätta få bokningar från glada östgötar till exempel. :) Men i och med flytten kommer därför utgångsläget för reseersättningen att ändras. För beställningar av illustrationer kommer det fortsatt fungera finfint oavsett vart än i landet jag befinner mig! :)
 
Jag har även gjort några ändringar i mina prislistor, främst i den för fotografering. Priserna är oförändrade, men jag har istället "bakat ihop" mina tjänster lite mer. Från och med nu ingår till exempel en summa att beställa bilder för. Och för de bekväma kunderna har jag även utformat tre färdiga förslag på bildbeställningar till respektive paket, beroende på vad man vill ha. Jag vill fortsätta kunna ge mina kunder möjligheten att själva forma sina beställningar, utifrån deras behov. Så med denna lösning tror och hoppas jag att alla kommer bli fortsatt nöjda! :)
En till nyhet är att bröllopspaketen numera är fyra stycken, istället för tre. Det nya paketet passar kunder som vill ha en längre fotografering än det minsta, men ändå inte så långt som en halv dag. Jag har döpt paketet till något så okretaivt som Porträttpaketet Plus.
 
Det var allt för nu! :)

Att vara sin egen bröllopsfotograf

Bjuder här på några foton från min egen bröllopsdag. Bilderna fotade jag och min man själva, med hjälp av en kamera (så klart), ett kamerastativ, samt en fjärrutlösare. Det är riktgt roligt att titta på bilderna idag, och veta att vi faktiskt var fotograferna. :)
 
Idag firar vi ett år som gifta. ♥
 

Dan & Maria 20130831

Sista dagen i augusti gifte sig fina Dan och Maria i Norrköping. Jag mötte upp dom, med marskalk och tärna, i industrilandskapet där vi tog porträttbilder. Det var en riktigt rolig fotografering, då jag länge drömt om att fota ett brudpar just där.
Efter porträttfotograferingen åkte jag till Borgs kyrka och fotade bröllopsgästerna, i väntan på vigseln. Dan och Maria vigsel var stämningsfull och jättevacker med sång och mycket kärlek. Efteråt tog vi lite gruppbilder innan sällskapet åkte vidare för middag och fest, och jag hem.
Tusen tack för att jag fick vara med under er dag, Dan och Maria! Hoppas ni gillar bilderna lika mycket som jag!

Här kommer en bildbomb från deras dag, lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :)
 
 
 

En dröm som blev sann.

Jag har bott i Norrköping i många år nu, och varje gång jag går igenom industrilandskapet (vilket är ganska ofta) så drömmer jag om att få fotografera ett brudpar i den miljön. Tänk, den hårda och smutsiga industikänslan i kontrast med ett vackert brudpar. Ja, det har varit en dröm för mig att fota!
Så en dag tidigt i maj kontaktar ett par mig angående bröllopsfotografering. Vi träffas över en fika och de berättar sina idéer för mig, bland annat att de skulle vilja ta sina porträttbilder i just industrilandkapet! Sedan de bokade mig som deras bröllopsfotograf har jag verkligen längtat!
 
Igår gifte paret sig, och jag var med och dokumenterade det mesta från dagen. När vi hade porträttfotograferingen var det som om jag var mitt inne i min egen dröm! Alla var glada, vädret var med oss, och industrilandskapet var så som det brukar se ut. ;) Det var så fantastiskt kul! Nu när jag tittar på bilderna från vår fotografering så känns det lite märkligt, bilderna som jag så länge haft i huvudet är faktiskt i min dator!
 
Det här är även extra roligt eftersom jag snart flyttar från Norrköping, och bara några helger innan flytten så får jag genomföra en fotografering som jag så länge drömt om. :) Tusen tack Dan och Maria! Här är en liten tjuvkik från vår fotografering, mer av dessa skönheter får ni se längre fram! :)
 

RSS 2.0