Klart för den här gången

 
Så var denna drop in-fotografering avklarad för den här gången. Det var två mysiga timmar ute hos Lyckliga Hunden på landet vid mälaren. Jag fick fota en hel del håriga modeller och träffa trevligt folk! :) Två nyheter var att jag dels hade gjort denna välarbetade(?) skylt så folk visste vart jag höll till någonstans. Samt att som den ammande fotografen jag för närvarande är tog med mig min familj den här gången. Det gick hur bra som helst och det var mysigt att ha dem med sig. ♥
 
Nu fortsätter jobbet vid datorn istället då bilder ska sorteras ut, visas för kunder, redigeras, skicka iväg på framkallning osv. :)

Drop in-fotografering hos Lyckliga Hunden!

 
Lördagen den 29 april har Tarja, som driver Lyckliga Hunden (hemsida) öppet hus mellan klockan 10-15. Jag och min kamera kommer vara på plats mellan klockan 10:30-12:30 för att kunna fotografera besökande hundar. :) Jag kommer dagen till ära ha ett specialerbjudande till de som fotograferar sina hundar:
 
En kortare fotografering (cirka 10 minuter)
1 st 20x30 cm förstoring
för 300:-
 
Efter fotograferingen kommer bilderna att läggas upp i personliga webbgallerier där ni i lugn och ro kan välja vilken bild ni vill ha. Ni kan såklart även beställa fler bilder från fotograferingen i efterhand som förstoringar och/eller digitala filer. Prislista för eventuella efterbeställningar skickas i samband med webbgalleriet via mail. Er beställning kommer sedan finnas hos Tarja för hämtning om inget annat önskas.
 
Bilder från tidigare hundfotograferingar: Foto-Djur
 
Obs!
Betalningen för dropin-erbjudandet sker i samband med fotograferingen. Betala gärna med Swish! Annars går även kontanter bra, gärna jämna pengar och de nya sedlarna. Betalning kan även ordnas med faktura vid önskemål.
 
Har ni några frågor och vill komma i kontakt med mig nås jag bäst på mail. :)
 
kirimoja@legiomix.se
070-233 45 86
 
Varmt välkomna!

Glad Påsk!

 

RSS 2.0