Drop-in hos Lyckliga Hunden!

 
Onsdagen den 27 maj firar Lycklga Hunden (hemsida) 10 år! Dagen till ära kommer jag vara på plats ute hos Tarja från klockan 17:00 och ha ett specialerbjudande. :)
 
En kortare fotografering (cirka 10 minuter)
1 st 20x30 cm förstoring
för 300:-
 
Efter fotograferingen kommer bilderna att läggas upp i personliga webbgallerier där ni i lugn och ro kan välja vilken bild ni vill ha. Ni kan såklart även beställa fler bilder från fotograferingen i efterhand som förstoringar och/eller digitala filer. Prislista för eventuella efterbeställningar skickas i samband med webbgalleriet via mail. Er beställning kommer sedan finnas hos Tarja för hämtning om inget annat önskas.
 
Bilder från tidigare hundfotograferingar: Foto-Djur
 
Obs!
Betalningen för dropin-erbjudandet sker i samband med fotograferingen. Kom ihåg att ta med kontanter, gärna jämna pengar. Eventuella efterbeställningar kan betalas senare.
 
Har ni några frågor och vill komma i kontakt med mig nås jag bäst på mail då min lilla son allt som oftast konkurrerar ut en ringande telefon. :)
 
kirimoja@legiomix.se
070-233 45 86
 
Varmt välkomna!

Nytt i kameraväskan!

Uppdaterade mig på objektivfronten precis genom att klicka på köp-knappen. Är nu ägare till ett Canon 50mm 1.2, som jag längtar efter att få hem det och börja fota med det nu nu nu!
 
 Bild lånad från fotokungen.com
 
Nu återstår det bara vad jag kommer att tycka om att fota med ett fast objektiv istället för ett zoom som jag är van vid... får helt enkelt vänja mig vid att ha zoomen i benen framöver istället. ;)

RSS 2.0