Tackkort

 
Har idag fotograferat lite bilder på mina tackkort, så det blir tydligt hur de ser ut. I samtliga bröllopspaket ingår ett tjugotal tackkort, de är vikta i måtten 10x10 cm med lackad blank insida. Brudparet väljer givetvis själva vilken bild som ska pryda insidan av kortet samt vad det ska stå bredvid. Till koten medföljer även tillhörande vita kuvert.
Jag tycker korten är jättevackra i all sin enkelhet, och det är väldigt roligt varje gång jag levererar en bunt tackkort till mina kunder, som i sin tur skickar vidare korten för att glädja deras bröllopsgäster. :)
 
Appropå bröllop kan jag meddela att bokningsförfrågor från årets brudpar är i full rullning. Så om ni tänkt boka mig som er bröllopsfotograf, vänta inte för länge!

Minimodeller sökes till ny fotoidé!

 
Nu undrar jag om det finns det några barn som vill vara modeller framför min kamera? Jag har kommit på en idé som jag skulle vilja testa, men behöver alltså några frivilliga minimodeller för att göra det. :) Jag söker barn som är allt från 0–10 år.
 
Jag har tänkt genomföra fotograferingen någon gång under våren, mars-april.
 
Det enda kravet som jag har är att ni ska kunna ta er till Enköping (där fotograferingen kommer vara) under en vardag, dagtid.
 
Om ni är intresserade så skicka ett mail till mig ([email protected]) så återkommer jag till er. Skriv gärna några rader om ert barn, hur gammal han/hon är samt intressen.
 
Som tack får ni några bilder på testresultatet. :)
 
Psst, tipsa gärna vänner och familj också!

Hjärtedagar!

 
Nästa fredag är det den 14 februari, och därmed även Alla ♥-ns dag. Vissa firar den, andra inte. Oavsett vad så kan det väl aldrig vara fel att slå ett litet extra slag för kärleken? Just nu har jag ett finfint erbjudande! Bokar du något av mina porträttpaket fram t.o.m. den 16/2 så skickar jag med extra bilder till ett värde av 500:- utöver dem som ingår i det bokade fotopaketet.
 
Så vill du ha eller ge bort fina foton på ditt älskade husdjur, pryda väggen med bilder på din fina partner, föreviga lyckan mellan dig och bästa kompisen, eller något annat? Passa på att boka en porträttfotografering nu! :)
 
Mina porträttpaket hittar du i prislistan (sida 8) som jag länkat till här nedanför. Min hemsida tar som vanligt gärna emot besök där bland annat foton från tidigare fotograferingar finns att titta på. Välkommen!
 
Prislista: LÄNK
Hemsida: www.kirimoja.se
 
Puss & Kram!

RSS 2.0