Drop-In Hundfotografering hos Lyckliga Hunden!

 
Första advent förra året var jag ute på den vackra landsbygden hos fantastiska Tarja, som driver Lyckliga Hunden (hemsida), och anordnade en drop-in fotografering för hundar och deras ägare. Det visade sig bli uppskattat, så nu är det dags igen!
 
Den 19/5 kl.17:00 och framåt, kommer jag att vara på plats med min kamera och erbjuda:
En kortare fotografering (cirka 10 minuter)
1 st 20x30 cm förstoring
för 300:-
 
Efter fotograferingen kommer bilderna att läggas upp i personliga webbgallerier där ni i lugn och ro kan välja vilken bild ni vill ha. Ni kan såklart även beställa fler bilder från fotograferingen i efterhand som förstoringar och/eller digitala filer.
 
Kika gärna in på min hemsida och prislista för att se bilder från tidigare fotograferingar samt för mer information.
Hemsida: www.kirimoja.se
Prislista: Prislista (sida 10)
 
Obs!
Betalningen för dropin-erbjudandet sker i samband med fotograferingen. Kom ihåg att ta med kontanter, gärna jämna pengar. Eventuella efterbeställningar kan betalas senare.
 
Hoppas vi ses! :)

----------------------------------------------
 
Är det så att ni inte kan komma detta datum? Vill ni ha en längre fotografering? Vara på en annan plats? Det kan finnas anledningar till att just denna drop-in fotografering inte passar er. Till er tipsar jag då om att det alltid finns två olika porträttpaket som ni kan boka hos mig. Läs gärna mer om dem i prislistan (sidan 8). Alternativt kan jag såklart även skräddarsy ett paket som passar just er. Välkomna att höra av er med eventuella frågor!
 
kirimoja@legiomix.se
070-233 45 86

Studentfotografering 2014

 
Nu har jag erbjudanden på porträttfotografering till dig som ska ta studenten i Enköping, Uppsala, Västerås eller därikring. Kika in på Kirimojas studentsida för mer information!
 
Studentfotograferingen kan bokas t.o.m. den 25 maj.
 
Till studentsidan  ----> LÄNK

En påskhälsning


Calles släktträd

Ni kanske minns barnprogrammet Kalles klätterträd? Själv har jag gjort Calles släktträd, som ett riktigt charmtroll fick i tvåårspresent i helgen!
 
 
Släktträdet är en utav mina personliga illustrationer som finns att beställa. Är du nyfiken och vill veta mer? Kika då in på länkarna här nedan!
 
Släktträdet ----> LÄNK
Prislista, illustrationer ----> LÄNK

Vårerbjudande!

 Blommorna blommar, solen skiner varmt och fåglarna kvittar, våren är här! Det firar jag med att ha ett vårerbjudande på porträttfotograferingar, halva priset! Du kan ta del av erbjudadnet fram till och med söndagen den 20 april.
 
Välkommen att kontakta mig så bokar vi tillsammans in ett passande datum!
 
www.kirimoja.se
kirimoja@legiomix.se
070-233 45 86

RSS 2.0