Jul -och nyårshälsning

Nu tar jag lite ledigt för att ladda upp inför ett spännande 2014. Jag vill passa på att tacka alla underbara människor som jag träffat i mitt jobb detta år, ni gör mitt jobb så himla roligt att hålla på med!
Tack! ♥
 
Jag ser mycket fram emot ett nytt år. Jag kommer brakstarta det med att fota ett vinterbröllop första helgen på året. Kan ett nytt arbetsår börja bättre?! :) Men först som sagt lite ledighet nu så jag kan ladda batterierna, både mina och kamerans.
 
Hemsida: www.kirimoja.se
Mail: [email protected]

Fina utskrifter

 
Känslan att se ens bilder som fina lyxiga utskrifter är fantastisk! Idag hämtade jag ut ett paket innehållandes en hel drös med hundfotografier från drop-in fotograferingen. Det ska bli riktigt roligt att få leverera dem till deras ägare! :)

Luciafirande på jobbet!

När man som jag, är egen företagare och inte har några anställda, så får man ju liksom ta saken i egna händer om det ska bli något luciatåg på jobbet. Det här är jag idag - Miss Lucia Multitasking! :P


Glad Lucia allihopa!

 

 
 

Med hundar som modeller

För ett par helger sedan hade jag en drop-in fotografering för hundar hos Tarja och Lyckliga hunden. En väldigt roligt dag då jag fotograferade underbara hundar i olika former och storlekar! :) Här kan ni se hur några av hundporträtten blev.
 

Från lördagens fotojobb

Vilken underbar arbetsdag jag hade i lördags! Jag var ute hos Tarja och hade drop-in fotografering för hundar. Besökarna bjöds på information om hundfoder, fick prova på kickbike, Tarjas butik hade bra erbjudanden, och så kunde hundarna bli fotograferade av mig. Jag fick träffa en hel del glada och trevliga hundägare med deras underbara och fina hundar, och vädret var verkligen på vår sida - vacker frost i solsken!
 
Tack alla inblandade för en rolig dag! Jag kunde inte vara mer nöjd med dagen, detta gör jag mer än gärna om! :)
 
Här är lite dokumentationsbilder som jag hann ta mellan porträttfotograferingarna. Några porträttbilder kommer säkert upp på bloggen senare också. :)
 

RSS 2.0