Nisse

I lördags hade jag en fotografering ute i kvällsolen. Min modell var en flatcoated retriever-valp vid namn Nisse. Han var inte speciellt svår att få söt på bild. :)
Jag bara älskar hundvalpar! De har klumpiga tassar som inte är proportionerliga med övriga kroppen, de har max energi ena minuten för att sedan somna bums på första bästa plats, och tänder som vill gnaga på allt gnagbart. Mina flätor visade sig vara goda bitgrejer bland annat. :) Här kommer några bilder på charmtrollet, Skrot-Nisse.
 

Födelsetavla till lilla Ida

 
I lördags döptes lilla Ida och fick därmed en födelsetavla. :)
 
Jag vill passa på att tipsa om just födelsetavlan till dig som känner någon liten person som ska döpas eller som fyller år i sommar. Du kan läsa mer om födelsetavlan HÄR.

Påminnelse om drop-in!

 
Imorgon klockan 17:00 har Lyckliga Hunden öppet hus med massa skojigheter för hundar och deras ägare! Bland annat så kommer jag vara på plats ute vid udden för att fotografera din fyrbenta vän om du vill det (du kan läsa mer om det HÄR).
 
Vi hoppas och tror på en rolig och fin kväll imorgon. Välkomna! :)

Lediga datum för bröllopsfotograferingar!

 
Till alla blivande brudpar vill jag berätta att det ännu finns lediga datum för mig att boka in bröllopsfotograferingar på. Ni är varmt välkomna att höra av er, kanske just ert datum är ledigt.
 
kirimoja@legiomix.se

RSS 2.0