Linda och magen

 
I december åkte jag till Stockholm för att träffa min vän Linda. Men vi skulle inte enbart träffas för att prata om allt och ingenting så tiden rusar iväg (som vi brukar göra). Jag skulle nämligen även fotografera henne och hennes fina gravidmage!
När Linda fyllde år, några dagar innan fotograferingen, så fick hon just en gravidfotografering tillsammans med mig av sin pojkvän i present. Himlans skojig present tycker jag! :) Minst lika skojigt är det att den verkade bli uppskattad också!
 
Vi gick runt i ett parkliknande område i närheten av deras bostad och tog porträtten. Det var inte allt för kallt den här dagen heller, så jag behövde inte känna mig så himla elak när jag bad Linda ta av sig sin värmande jacka när bilderna skulle tas. ;) Men Linda var en mycket bra modell, hon var förberedd på att bli regisserad, och hon klagade inte en endaste gång. Efter fotograferingen gick vi inomhus och pratade bort resten av dagen. ;)
 
Jag fick många favoriter från vår fotografering, sånt är så himla kul! Jag hade gjort i ordning ett stort kollage med massor av bilder som jag tänkte visa upp här, men valde istället att bara visa en nu. Vissa bilder kommer inte till sin rätt när de visas upp bland andra. Så det får bli i lite olika omgångar jag visar upp porträtten, om ni vill se fler? :)

Kommentarer
Postat av: Jenny W

Jättefin bild och jag vill gärna se fler :).

2013-01-10 @ 19:55:52
Postat av: ZtorZillen

Åh..så underbart! Hoppas bebis kommer snart! /gammal skolkompis till Linda

2013-01-10 @ 20:07:20
URL: http://www.ztorzillen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0