Enköpingsmässan 2018

Så var det gjort och över. Kirimoja har preniärat på en mässa. Det har varit lärorikt och mycket av jobbet har varit kul, men det är rätt så skönt att ha detta projekt bakom sig nu istället för framför. Hur gick allt, flöt planeringen på? Vad var kul och vad var inte kul? Hur blev min monter egentligen att se ut? Här kommer en liten sammanfattning. :) 
 
När jag hade anmält mig till mässan började jag genast planera hur min monter skulle se ut. Jag är ju intresserad och lite haft utbildad inom utställning, så det var ju tokskoj att planera en sådan grej för sitt eget företag! Men oj vad mycket tid det slukade! Jag valde ut vilka bilder som skulle visas, vilken rekvisita som skulle med och köpas in, vart och hur allt skulle stå/hänga/ligga osv.
Men så kom äntligen byggdagen och jag hade packat in allt i bilen och brummade iväg till mässhallen! Taggad till tusen går jag till min monter och där får jag smått panik. De tre väggarna jag planerat för är helt plötsligt bara två.. Detta pga ingen hade bokat platsen bredvid mig. Efter en stunds kaos i huvudet kommer jag på andra tankar, att jag helt enkelt får planera om lite och rocka det här ändå. :) Min man och dotter kommer lite senare för att hjälpa mig lite, vissa hjälpte mer än andra. ;) Sedan går de hem och jag jobbar så jag glömmer bort tiden, kommer på att jag inte ätit lunch när klockan är 15, tar en snabb paus och åker hem och äter sen tillbaka, grejar med detaljer tills man inte får bygga mer. Åker hem, helt slut men rätt nöjd ändå. 
 
 
Dagen efter byggdagen, alltså första mässdagen, ät jag på plats i lagom tid för att förbereda det sista innan mässan öppnar. Och så här blev montern!
 
 
 Vad tycker ni? Med facit i handen tycker jag nog om att det inte blev någon mer vägg. Nu blev det mer öppet och jag fick hips vips en hörnmonter!
I min monter fanns, förutom bilder på mina alster, bland annat små diskreta ljusslingor som glittrade till min monter ytterligare, mina visitkort, infotexter om vad jag gör i företaget, en skojig lampa, en gosepenna, min fina kamera som jag ärvt av min morfar, samt en skål med kritor som besökarna fick ta. Nej, jag hade inget godis utan kritor eftersom jag vill främja kreativiteten. :)
 
Det som jag är mest nöjd över med min monter är att typ 90% av alla som passerade och kikade på den fick ett leende på sina läppar. Det var just det jag ville åt, att den skulle ge glädje! :)
 
Efter mässan hade jag rejält ömma fötter, trött i huvudet av alla frågor, erbjudande m.m, men ändå väldigt nöjd över vad dessa dagar gav mig. Tack alla ni som kom fram och besökte mig, det var kul att prata med varenda en av er! Ska Kirimoja vara med på någon mer mässa? Det vet jag inte nu, det får tiden utvisa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0